Over De Ingenieur

De Ingenieur is een professioneel ‘Bouw- en Klussenburo’. Wij noemen het bewust geen aannemerij, want helaas heeft dat een slechte bijklank. Uiteraard hebben wij wel onze aannemerspapieren.

De Ingenieur bouwt, onderhoudt, restaureert, beheert en adviseert over woningen en bedrijfsruimten.

Wij doen op professionele, nette, beleefde, betrouwbare en duurzame manier alle verbouwingen en klussen in en om het huis en kantoor. Onze klanten zijn mensen wie het belangrijk vinden dat hun verbouwingen klussen op goede manier gedaan worden en dat zich ondertussen ook nog thuis voelen terwijl wij er zijn.

Wij zijn pas tevreden als de klant onze diensten doorvertelt aan zijn/haar vrienden en familie.

Wil jij je verbouwingen en klussen ook eens goed en professioneel gedaan hebben? Neem dan gerust eens contact op.

 

De Elementen

De Elementen, is een installatiebedrijf, in 2015 ontstaan uit De Ingenieur B.V.

Het enorme vertrouwen dat De Ingenieur van haar klanten kreeg heeft voor een enorme groei gezorgd. Er is een duidelijke behoefte aan kwaliteit, professionaliteit, beleefdheid, netheid en eerlijkheid in de bouw. Dit maakte het mogelijk een lang gekoesterde wens om een installatiebedrijf te starten die voldoet aan de wensen en eisen die onze klanten en wij willen.

 

Wij monteren, onderhouden, beheren en adviseren over installatiewerken, zoals elektra, gas, water, dak- en zinkwerk, sanitair en verwarming, bij consumenten en bedrijven. Lees bij “Diensten” aan welke diensten u concreet kunt denken wat wij doen.

Wij zien het vakgebied “Installatietechniek” duidelijk als één gebied: Het maakt in onze ogen niet uit wat er door een leiding heen stroomt: gas, water, electra, lucht, … . Het moet in alle gevallen goed en veilig zijn, aan de wensen van de klant voldoen en tevens aan de eisen die er gesteld worden vanuit de wetgeving.
De van oudsher gescheiden delen van het vakgebied Installatietechniek, zoals loodgieter en electricien, raken steeds meer met elkaar vewoven in de huidige tijd. Bijvoorbeeld de nieuwe generaties CV ketels zijn een brok techniek waar zowel water, gas, electra en IT aan te pas komen.
Door alle kennis en kunde onder een dak te hebben kunnen wij op een breed gebied onze klanten voorzien van advies en diensten.

De Elementen B.V. is een 100% zuster van De Ingenieur B.V.

 

Voor meer info zie www.deelementen.nl

 

De Bovenste Laag

De Bovenste Laag is begin 2019 ontstaan uit de schilder- en stucafdeling van De Ingenieur B.V..

Bij De Ingenieur werden door eigen vakmensen sinds de zomer van 2018 schilder- en stukadoorsopdrachten uitgevoerd. Dagelijks werkten twee medewerkers naar volle tevredenheid van onze klanten aan de wandafwerking in huizen en kantoren. Een van hen was een statushouder uit Syrië

Deze combinatie van kwalitatief hoogwaardig schilder- en stucwerk met een maatschappelijk verantwoorde insteek bleek een schot in de roos. Na een stroom positieve reacties besloten we de onderneming verder uit te bouwen, et voila …. “De Bovenste Laag”.

De Bovenste Laag B.V. is een 50% zuster van De Ingenieur B.V.

Voor meer info zie www.debovenstelaag.nl